Transiciones – en presentasjon av noen som gjør en forskjell

On april 3, 2012 by Jannicke

Transiciones i Antigua Guatemala jobber for å gjøre livet bedre for de som lever med funksjonsnedsettelse her i Guatemala. I tillegg til å driver et verksted hvor de produserer og reparerer rullestoler, har de også et proteseverksted, skole for barn med spesielle behov, et sportsprogram, et trykkeri og de driver med arbeidsopplæring. Det som skiller dem fra andre som gir bort rullestoler, er at det er ikke bare en rullestol de gir bort, De driver også opplæring om hvordan man bruker rullestolen, hvordan man møter diverse hindringer. De lærer brukerene viktigheten med hygiene og stell, da trykksår er viktig å unngå når man er rullestolbruker.

Her ser dere en video om hvordan de lærer hverandre triks for å komme seg frem…

Vi har alle noe å lære….