Støtt oss

og hjelp til med å sette drømmer i bevegelse

Rullande Draum er en veldedig organisasjon som tar sikte på å skaffe midler til rullestol- og mobilitet-relaterte prosjekter i Guatemala og andre utviklingsland. 100% av donasjonen går direkte inn i disse prosjektene og hjelper til med å kick-starte gode ideer og innovasjon fra strålende teknikere som lever med en funksjonshemming. De vil i sin tur hjelpe hundrevis av andre i nød, på en spesialisert, kunde-sentrert måte.

Du kan donere det beløpet du ønsker for å hjelpe oss å møte våre milepæler, eller du kan velge å donere til en bestemt del av vårt prosjekt. Ta gjerne kontakt oss med eventuelle forespørsler.

 

Ved help av din donasjon kan barn som Janet få enklere tilgang til kvalitetshjelpemidler spesiallaget for den og det utfordrende miljøet de vokser opp i.

 

Bli en sponsor

Din gavmildhet gjør det mulig å bringe mobiliteten til tidligere forsømte barn i fjerntliggende områder av verden. Rullande Draum aksepterer donasjoner av alle former og størrelser. Dine donasjoner er med på å gjøre en stor forskjell. Gi en gave i form av mobilitet og bli med i bevegelsen for å hjelpe de som har størst behov.

Alt hjelper, vi har sett hvor lite som egentlig skal til for å forbedre tilværelsen her. 100 kroner er nok til å kjøpe et hjul til en rullestol. Du kan også  bli en fulltidssponsor for prosjektet vårt. Vennligst kontakt oss med eventuelle spørsmål.

 

Hvordan gi din støtte

Betal enkelt med mobilen din. Nå trenger du ikke lenger kontanter eller kort for å kunne bidra. Vi har nå tatt i bruk betalingsløsningen SPING. Last ned appen SPING og ‘kjøp’ varer i kiosken direkte fra mobilen.

Les mer om SPING på sbm.no/SPING

 

Bankinformasjon:

Rullande Draum
Postboks 40
6037 Eidsnes
 
Norge

Kontonummer: 3910.44.73400

Organisasjonsinformasjon

Organisasjonsnummer: 898-069-532