Hvem er vi

Mange hjelper oss på veien for å oppnå våre mål. I denne delen vil du finne en kort beskrivelse av vår kjernen av Rullande Draum samt våre partnere og etterhver også våre sponsorer. For å bli bedre kjent med oss og eventuelt bidra, kan du lese mer om vår misjon og hvordan bli involvert.

 


Jannicke Rogne

Industridesigner med erfaring fra off-shore industrien i Norge. BA i produktdesign (industri og transport) fra Teesside University i Middlesbrough, England. Skrev hovedoppgaven om Design uten grenser og ansvaret som designerene har. Jobbet i 2011 og 2012 for Design uten Grenser sammen med Transitions Foundation i Guatemala med å utvikle en rullestol for barn med spesielle behov.

 

Fredy Ejcalon

Fredy har arbeidet med Transitions fra 2009 til 2012. Han studerte ved National Central School of Agriculture, og har erfaring innenfor skogsforvaltning. Han er en svært dyktig tekniker som jobber med konstruksjon, reparasjon og sveising av rullestoler. Han setter stor pris på de store endringen man kan gjøre i livet til de pasientene som kommer til Transitions.

 

 

Juan Carlos Noguera

Industridesigner med en BA fra Rafael Landívar University i Guatemala city. Bakgrunn i sosialt orienterte og utviklingsprosjekter i forbindelse med mobilitet og vann. Har jobbet sammen med Transitions Foundation siden 2008. Var med på å utvikle Intelligent Mobility International rullestolen som nå blir produsert i Guatemala.

 

 


Vår prosjektpartner

Transitions Foundation er en organisasjon for personer med funksjonsnedsettelser i Antigua Guatemala som arbeider for underprivilegerte mennesker som lever med funksjonshemming. De driver et rullestolverksted, en proteseklinikk, et utdanningsprogram for personer med spesielle behov samt andre programmer som hjelper hundrevis av mennesker hvert år.

Transitions ledes av en gruppe svært dedikerte guatemalske ledere i det lokale og globale samfunnet for person med nedsatt funksjonsevne. Av organisasjonens 28 medlemmer, er over 75% guatemaltekere som lever med nedsatt funksjonsevne, og er dermed i stand til og gi ekspertråd, rehabilitering og rådgivning til folkene de hjelper.

Vennligst besøk nettsiden til Transitions for mer informasjon om deres arbeid