Tusen takk alle sammen!

On juli 30, 2012 by Jannicke

Med din hjelp har vi fått inn nok penger til å kjøpe nesten 8 stoler som vi skal gi til barn som trenger det her i Guatemala. Denne uken skal vi se igjennom ‘ventelisten’ som Transiciones har for sine klienter å se om der er noen barn som kan ha nytte for denne stolen. Vi har besøkt en gutt på 4 som skal få en stol med oss så snart vi begynner å produsere den, så vi ser etter iallefall 6 barn til. Når vi vet hvem som skal få disse stolene, så sender vi ut en mail hvor vi skriver litt om dem og deres situasjon.

Stoffet er lokalt, håndvevd stoff som gjenspeiler noe av det typiske her i Guatemala. Fargerikt og god kvalitet. Hjulene er BMX hjul som du får tak i i et hvilken somhelst sykkelverksted på landsbygda her, og de brede forhjulene gjør stolen mer stabil. Rullestolen har såkalt ’tilt-in-space’ som betyr at sittevinkelen på stolen kan justeres for å redusere trykket som forekommer når man tilbringer store deler av dagen sittende.

Jeg vil også rette en stor takk til Transiciones som gjør en fantastisk jobb her for de som lever med funksjonsnedsettelse her i Guatemala.

Dersom du kjenner andre som vi være med å støtte prosjektet må du gjerne dele Rullande Draum sin nettside: www.rullandedraum.no

Hilsen oss i Rullande Draum