Rullande Draum er en realitet…

On mars 21, 2012 by Jannicke

Foto: Kjersti Gjems Vangberg

Det siste året har jeg jobbet for Design uten Grenser sammen med Transiciones som partnere hvor hovedmålet som industridesignere er å være del av en kunnskapsoverføring mellom designerene og teknikerene hos Transiciones. Det er klart man blir påvirket av å jobbe i et så fantastisk prosjekt over lenger tid. Det å få bo i Guatemala for en lengre periode har helt klart endret mitt syn på mitt liv i Norge. Man blir veldig klar over at det faktisk bare er flaks at man er født i et land som Norge.

Det være sagt, så har dette prosjektet gjort at jeg har innsett at man kan være med å gjøre noe. Din innsats teller. Det er det viktigste jeg har lært her hos Transiciones. En person kan, med de ressursene han har blitt tildelt, være den som virkelig endrer livet til noen. Det trenger ikke være økonomisk, ei heller å vite akkurat hva man skal gjøre, men det å ville hjelpe eller ville endre – dét er det som teller.

Og det er derfor Rullande Draum ble startet, for det er ikke så veldig mye som skal til for å hjelpe veldig mange! Vi har fått sett hvilke utfordringer som venter på de barna som vokser opp med funksjonshemminger her i Guatemala, og vi har fått sett hvilken fantastisk jobb Transiciones gjør for å hjelpe. De ser behovet, og de gjør noe med det.

Jeg håper mange vil være med å sette drømmer i bevegelse…..

Jannicke